Hoe denken onze klanten over ons?

Bent u benieuwd naar reactie's van onze klanten? Lees onderstaande referenties van onze klanten en overtuig uzelf!

Klik op een reactie om de website van de betreffende klant te bezoeken!

Pascale Kalf - Hans Kalf Intercoiffure   Het is nu het 2e jaar dat we bij Blok 5 onze bedrijfskleding hebben laten bedrukken. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van de bedrukking en daarnaast is de geleverde service uitstekend.

Erick Kamphuis - Café Strřget   De darts-shirts zijn prima! Ze vallen erg in de smaak (ook bij de tegenstanders). Leuk dat het nog voor de start van de competitie geregeld kon worden.

Marco Ruiter - Sound-check   Bij deze wil ik Blok 5 bedanken voor de reclame materialen die ze aan Soundcheck hebben geleverd. Erg prettig daarbij was het meedenken en de snelle en correcte levering, tegen een scherpe prijs. De after sales is ook van een erg hoog niveau. Prettig zaken doen!

Vera en Rob - Oka 18   Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en keuze van de shirts,en de opdruk is helemaal oké! Nog bedankt voor de extra service. Wordt zeer gewaardeerd!

Kapsalon Twins   November 2005 zijn wij een kapsalon begonnen. Daar komt heel wat bij kijken! Dus ook het drukwerk, zoals: flyers, visite-en afspraakkaarten, kadobonnen, raambestickering en tassen met ons logo erop. Blok 5 Zeefdruk heeft dit voor ons gedaan. Over de ontwerpen/drukwerk én prijs/kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden!

Haantjes Rijwielverhuur   Danny, we zijn zeer tevreden met de geleverde producten. De sweaters zien er strak uit en we hebben met de opdrukken veel aan je eigen smaak/fantasie overgelaten,het resultaat is zeer goed. Het personeel loopt er graag in en het heeft een donders mooie uitstraling!

Bas van Duijn - Student, Harde Kern TB ROTTERDAM   De harde kern is zeer te spreken over de geleverde diensten en de prachtige polo's. Blok 5 Zeefdruk heeft goed meegedacht over het te realiseren eindproduct, en heeft klanttevredenheid duidelijk hoog in het vaandel staan. Als bedrijfskundigen weten wij dat dit de enige juiste manier is om een professioneel bedrijf te runnen!

Jorgen Hattink - Fiat Croma Club NL   Beste Danny, Bedankt voor de geleverde polo's, de kwaliteit en de borduringen zijn perfect. Alle clubleden zijn er enthousiast over.Tevens nog bedankt dat je ze precies op tijd hebt kunnen leveren voor Viva Italia in Assen.

Zuuker School   De O.R. Leden van de Zuukerschool te Epe bedanken Blok 5 Zeefdruk voor het spandoek, wat wij kosteloos als sponsoring hebben ontvangen. Het spandoek werd voor het eerst ingezet tijdens de wandelvierdaagse 2006. De reactie van de ouders en kinderen waren heel positief. Namens alle kinderen van de Zuukerschool bedankt!

Bent u geinteresseerd in onze producten en wilt u hier binnenkort ook als tevreden klant tussenstaan? Neem dan contact met ons op!